Service


Onderhoud

Deskundig en regulier onderhoud is belangrijk voor de betrouwbaarheid van uw dieselmotor. Wij werken volgens het onderhoudsprotocol van MAN. Wij beschikken over aparatuur om uw motoren uit te lezen (MAN CATS, MMDS diagnose en inbedrijfstelsoftware). Ook endoscopie, compressietest en olie analyse behoren tot de mogelijkheden. U ontvangt van ons op verzoek altijd een uitgebreide onderhoudsrapportage.

Reparatie

Voor kleine en grote reparaties bent u bij ons aan het goede adres. In geval van nood, zijn wij ook buiten de reguliere openingstijden bereikbaar. We proberen u dan zo snel mogelijk te assisteren en naar een oplossing te zoeken.

Revisie

Revisies kunnen wij in overleg in onze eigen werkplaats of op een andere locatie uitvoeren. Revisies worden altijd uitgevoerd conform de MAN fabrieksvoorschriften. U ontvangt van ons vooraf een vrijblijvende offerte en wij houden u gedurende de revisie tijdig op de hoogte van eventueel meerwerk en onze vorderingen.

Inbedrijfstellen

Wij kunnen voor u de motoren inbedrijfstelllen. Dit houdt in: inbouwen en/of inbouwcontrole, opstarten en inregelen, testen en controle van alarmen en stops, alarmen en stops presenteren aan een classificatiebureau en het varen van een volledig testprotocol met uitdraai.

Internationaal

Wij voeren onze service- en onderhoudswerkzaamheden wereldwijd uit.